Stichting De Moeder's Geuren is de stichting van de Moeder's Geuren wierook, die u kunt vinden op www.wierook.nl en winkel.wierook.nl

Home
Elk kind is een potentieel genie

school_3

Sept 2014. Het verhaal van het onderwijs systeem van Glenn Doman: Het begin, Glenn Doman en kinderen met hersenbeschadigingen, De Glenn Doman onderwijs- methode, in India, in Nederland en nog meer...
April 2012. Leer-je-baby-lezen project (of Het Ware Kind project). Lees meer...

Op de  Primrose school en de Shikshayatan school in Tamil Nadu, Zuid India, wordt het onderwijs van de toekomst ontwikkeld. Lees meer...

"Elk Kind Kan Een Genie Worden" - artikel in Ode magazine december 2011

 
Future Education Conference 2018

school_3

Een verslag van de Toekomstige Educatie Conferentie (Future Education Conference) van 28 januari 2018, gehouden te Puducherry, Tamil Nadu, India. Vertaald vanuit het Engels met Google Translate.

Het Nederlandstalige document is hier te downloaden.

Het oorspronkelijke Engelstalige document is hier te downloaden.

 
EM - An Earth Saving Revolution

EM_in_de_praktijk_mEffectieve micro-organismen, kortweg EM genoemd is een mengsel van gewoon in de natuur voorkomende micro-organismen. Zij zorgen voor een grotere oogst, lekkerder groenten, meer energie, gezonder vee, zuiverder water... zonder gebruik van chemicalien, kunstmest en pesticiden.  De Stichting wil het gebruik van EM in India en Nederland stimuleren, voorbeeldprojecten opzetten en ondersteunen.

 
Encyclopedie Sociale Ontwikkeling
encyclopedieEen belangrijke activiteit van The Mother's Service Society, die de Stichting wil ondersteunen, is het samenstellen van een Encyclopedie van het Proces van Sociale Ontwikkeling. Dit proces is uitgewerkt in 394 principes. Onder elk principe komen verschillende facetten van het leven/de maatschappij aan de orde, zoals organisatie, institutionalisering, bevolking, geld etc. De encyclopedie omvat een uitvoerige Theorie van sociale ontwikkeling...
De laatste ontwikkelingen treft u aan op humanscience.wikia.com.
 
The Mother's Nature Peace Resort
peace resortIn een landbouwgebied in Zuid-India wil de Stichting een Stilte Resort helpen opzetten. Een voorbeeldproject op ruim 100 hectare natuurgebied, waar in deze haastige tijd de mens tot innerlijke rust kan komen in stilte en eenvoud te midden van een rijke natuur. Yoga- en meditatielessen, Ayurvedische workshops en sportfaciliteiten zijn voor ieder vrij toegankelijk.
 
Herintroductie oorspronkelijke inheemse Zwarte Bij

zwartebijen_detail

Gezien de hulp die de bijen in Nederland goed kunnen gebruiken, wordt een deel van de donaties (die we ook krijgen via de verkoop van bijenwas producten) gebruikt voor de herintroductie van de oorspronkelijke inheemse Zwarte Bij in Nederland. Inmiddels zijn er hierdoor 16 Zwarte Bij volken in Nederland bijgekomen!

 
Donateurs
schoolbankWe kunnen ons voorstellen dat je door het lezen van de informatie over de projecten van Stichting De Moeder's Geuren enthousiast geraakt bent voor deze bijzondere projecten.
Het is mogelijk donateur of sponsor te worden van een van deze projecten. Je kunt zelf een project uitkiezen en aangeven van welk onderdeel je donateur of sponsor wilt worden.

19.10.2011: Stichting Wereldwinkel Brielle doneert € 1500,= !